Nicolicea: "regret că nu a intrat Gigi Becali cu vreo 4-5 ultraşi în Parlament, pentru că atunci aş fi văzut "curat constituţional""

Nu cred că e cineva care să-și dorească să dea nas în nas cu Eugen Nicolicea noaptea, pe o alee pustie. Nu de alta, dar omul a amenințat reporteri în public, pe holurile parlamentare, că discută „altfel” dacă jurnaliștii insistă cu întrebările. Repet: în public, în Parlament!

Grobianismul lui Nicolicea, însă, nu este excepțional, acesta se manifestă plenar cu orice ocazie. Prin 2010, de exemplu, când era deputat independent (fusese dat afară din PSD de Geoană), Nicolicea se plângea exact de ce se plânge USR acum: „În ceea ce priveşte respectarea Constituţiei, chiar acesta a fost motivul pentru care am făcut această propunere, pentru că de vreo 3 săptămâni, prin Biroul permanent am văzut invocări ale Constituţiei şi m-am gândit că acum este momentul, într-adevăr, să o respectăm, dar am constatat că o invocăm doar când ne convine şi o impunem doar când avem majoritatea, nu şi când avem argumente şi atunci când nu avem majoritate, ne punem cu fundul pe urna de vot” (sursa).
În aceeași ședință de Birou permanent al Camerei Deputaților, Nicolicea și-a dat arama pe față complet: „vă mărturisesc că regret că nu a intrat Gigi Becali cu vreo 4-5 ultraşi în Parlament, pentru că atunci aş fi văzut „curat constituţional„.”
Cam ăsta e nivelul de parlamentarism al lui Nicolicea, bizonul educat în Drept la distanță, la o privată.
nicolicea

You May also Like...

Firea tolerează 2.500 de taximetre-pirat și o evaziune de sute de milioane de lei anual
4 decembrie 2017
Toți oamenii președintelui Iohannis
29 septembrie 2015
DOCUMENTE Ponta: "nu am lipsit nici o zi de la serviciu". Adevărul e, însă, că și-a delegat de OPT ori atribuțiile și a lipsit 38 de zile
22 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *