Tudorel e chiar Dorel: are "Wolkswagen" și "Dividente". Dar veniturile-s de boss: 52.000 de lei lunar

Analfabet nu pare a fi, la celebra conferință de presă transcrisă apoi într-un simulacru de raport citea de pe niște foi care conțineau, din ce s-a văzut, semne grafice cunoscute drept litere.

Analfabet funcțional, însă, s-ar califica oricând să fie. Sau măcar un impostor care s-a strecurat foarte abil prin viață.
Tudorel Toader scoate limba la microfoane
Altfel nu se explică de ce omul scrie ca un tractorist de CAP, în declarația de avere, cuvinte simple, chiar dacă unele în alte limbi.
De exemplu, omul se laudă că-și cumpără des „Wolkswagen” (varianta corectă este „Volkswagen”).
Tudorel are Wolkswagen
Are și „Dividente” (varianta corectă – „dividende”). De numai un leu, adevărat, dar nu există și firmă de pe urma căreia să ia „Dividente”, deci e mister total de unde au apărut cei doi lei (unul la Tudorel, al doilea la nevastă).
Tudorel are Dividente
Banii groși, însă, stau în conturi. Cam un sfert de milion de lei într-un singur cont. Deschis nu se știe când, probabil vom afla din următorul raport al lui Tudorel.
Tudorel are conturi atemporale
Dar nu e de mirare că, la bancă, stau conturile să facă implozie: de la universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, din pensie și de la MJ, Tudorel încasează anual salarii de peste 620.000 de lei, deci cam 52.000 de lei lunar. Să tot fie vreo 12.000 de euro. Sau ieuro, cum preferați.
 

You May also Like...

Cea mai importantă întrebare pentru românii de azi: câți din cei aflați în stația Dristor au văzut cum ucigașa își împingea victima pe șine?
13 decembrie 2017
Asociația "Dăruiește viața", care construiește un spital, a fost blocată de Finanțe: nu mai poate primi sponsorizări de la companii
9 aprilie 2019
Prezidențiabilul Iohannis: "voi milita (…) pentru a recupera prejudiciile aduse de corupție"
18 februarie 2016
1 Comment
  • Reply
    fritz
    7 decembrie 2018 at 20:32

    Poate n-ati obsevat „potrivit legi penale„ vs „potrivit legii penale„! Prinde-i-ar legea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *