Primarul Chirica, o vilă plătită de soacră și alta cu biserică în curte pe numele fratelui

Ciudățeniile abundă în averea primarului din Iași. În prezent, acesta locuiește într-o vilă cumpărată de la o firmă ce are contracte cu Primăria pe care o conduce. Cea care plătește ratele este soacra sa.
Publicația reporteris.ro, cea care a dezvăluit achiziția de lux a bebelușului lui Chirica, susține că acesta mai are și o vilă de 200.000 de euro pe numele fratelui său. Imobilul este situat în județul Suceava și are biserică privată în curte.
De mai mulți ani, Chirica locuiește într-o casă ridicată într-un cartier din Iași de firma de construcții Conest SA – partener tradițional de afaceri al Primăriei. După o perioadă de chirie, părțile au bătut palma pentru achiziția imobilului, în rate, suma lunară fiind, însă, plătită de Maria Popa, soacra primarului, femeie de afaceri în județul Neamț. Aceasta este, în acte, proprietara imobilului. Conform reporteris.ro, Popa achită 20.000 de euro pe an (circa 1.700 de euro pe lună). Anul trecut, firma ei de lactate a avut un profit net de 147.090 de lei. Debitul către Conest va fi stins în noiembrie 2020.
Într-o declarație de miercuri, 12 iunie, acordată portalului hotnews.ro, soacra a fost invocată de Chirica pentru a justifica în context modul în care bebelușul său de 11 luni a cumpărat o proprietate de 250.000 de ero în centrul municipiului Iași: „Noi nu trăim din indemnizația de la Primărie. Soția și mama ei au de 22 de ani o firmă care produce produse lactate, care a ajuns la un profit de două milioane de euro/an.”
Ulterior, hotnews.ro au înlocuit „profit” cu „cifră de afaceri”, precizând, într-o notă, că a fost o „eroare”.
Tot din această firmă provin și banii pentru achiziția unui Mercedes GLE de zeci de mii de euro condus mai ales de soția lui Chirica.
Continuarea, aici.
c

You May also Like...

Sfîrșitul uriașei minciuni numite Ponta
16 noiembrie 2014
Domeniul de boier al lui Dragnea scapă de sechestrul DNA
21 noiembrie 2017
Dovada oficială că PSD e partid mafiot
26 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *