Să ne îngrozim cu mafia din PSD

În numai cîteva ore, azi, personaje ca tataia comunist Iliescu, prostănacul Geoană și regele învîrtelilor Vanghelie au devenit simpatici în comparație cu triada Dragnea – Ponta – Ghiță, triadă acompaniată de un cor gros de lingăi pragmatici. Dacă s-a putut ca Iliescu, Geoană și Vanghelie să devină frecventabili, vă dați seama cîtă ură publică este canalizată împotriva trioului Dragnea – Ponta – Ghiță?

Asta e vestea bună: dacă Ponta nu și-a încheiat definitiv cariera politică  pe 16 noiembrie, azi, pe 27 noiembrie, s-a asigurat că nu mai urmează nimic pentru el.
Dar este și o veste proastă: oricît de simpatic a fost în seara asta Vanghelie, el este tot un exponent al mafiei de partid și de stat care este PSD. Doar că, azi, Ponta a încercat să-l bage în ciment, așa cum se întîmplă în mafie. Pînă să-și dea ultima suflare politică, însă, Vanghelie a dat din casă. Mulțumim, Mareane! După ce te răzbuni pe Ponta, te poți retrage.
p

You May also Like...

PSD nu are candidat pentru prezidențiale
4 ianuarie 2018
Ponta, despre scrisoarea unui român care a votat în străinătate după zece ore: "demagogie, bufonerii"
25 noiembrie 2014
Mă scuzați că v-am avertizat: capcana girată de Iohannis a funcționat
16 noiembrie 2015
3 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    28 noiembrie 2014 at 6:18

    Un yezhovism jalnic si inutil.

  • Reply
    Rottendame
    28 noiembrie 2014 at 13:10

    În acest decembrie aniversar, poporul ar trebui să iasă în stradă şi să-l coboare de pe tron pe tov. Ponta, la fel cum a făcut în urmă cu 25 de ani cu antemergătorul lui. N-aş fi trist defel să-l văd pe dottore, cu mâinile legate, scos dintr-un TAB.

  • Reply
    just a friend
    28 noiembrie 2014 at 14:46

    Pe zi ce trece incep sa ma tem ca Ponta este balaurul cu sapte capete, caruia poti sa-i tai un cap ca mai raman destule,incat nu vom scapa de el niciodata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *