Complicele Gabrielei Firea la blocarea Pieței Victoria: șeful Inspectoratului Școlar București

Cum recunoști o slugă nu loială, ci foarte loială? Ei bine, este acea slugă care, atunci când ai mai mare nevoie, este acolo ca să facă orice îi ceri. Azi, în acest rol, l-am distribuit pe Ionel-Florin Lixandru, șeful Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Ce a făcut Lixandru? Păi, nici mai mult, nici mai puțin, este responsabil de organizarea în Piața Victoriei a încă unui târg de Crăciun anul acesta. Informația a fost furnizată de Primăria București pentru Hotnews.ro, care a citat dintr-un răspuns al PMB: „Urmare a unei solicitari primite din partea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Primaria Capitalei va organiza, prin intermediul PROEDUS si ARCUB, in perioada 05 – 17 decembrie, in Piata Victoriei, evenimentul cultural dedicat copiilor  „Targ de sarbatori – Festival de colinde si obiceiuri de iarna”. In acest scop, in alvelola centrala a pietei vor fi amplasate un numar de aproximativ 30 de casute si o scena pe care vor evolua ansambluri de copii si elevi, precum si artisti consacrati.” (sursa)
Ăsta e Lixandru.
lixandru
Eeeee? Așa-i că-i romantic? O fi, dar a greșit floarea: nu aia de mac e preferata lui, ci aia de trandafir. Cel puțin de aia, mă gândesc, o fi consilier PSD la Sectorul 1. Și tot pesedismul lui l-o fi împins să numească sute de directori de școli anul trecut, deși respectivii nu luaseră concursurile (sursa).
În altă ordine de idei, omul s-ar putea să fie și în conflict de interese: dacă în iunie 2016 era șef la ISMB, reiese că s-a angajat singur, pe bani europeni, într-un proiect.
lixandru interese
Altfel, îi prevedem un viitor măreț, la ce talente slugarnice are.

You May also Like...

Dacă trăia în Germania, Ponta n-ar fi avut nici Bac-ul. În România, Schulz ar fi fost doctor
28 aprilie 2014
Dragnea și Tăriceanu nu dau lovitură de stat, pe ăsta l-au subjugat deja, ei dau lovitură de stat de drept
18 decembrie 2017
De ce-i face Ciorbea jocurile lui Ponta: e pe cale să fie dat afară din casă pentru datorii de 1,5 milioane de euro
5 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *