Oracolul nemuritor Ion Iliescu știe: Firea e deja istorie

Năstase, Geoană, Ponta. Primul a fost „arogant”, al doilea „prostănac” și al treilea „cârlan”. Năstase a făcut pușcărie, Geoană a ieșit din politică iar Ponta nu mai e membru PSD și are niscaiva probleme penale.

Dacă ați fost pe aici, prin patrie, în ultimele trei-patru cincinale, știți că toate formulele de mai sus îi aparțin lui tataie Iliescu, nemuritorul comunist de serviciu. Un fel de cobe sinistră a propriilor lui colegi, unii mult mai tineri, pe care i-a condus el (nu ei pe el) pe ultimul drum. Ultimul drum al libertății, al politicii sau, pur și simplu, al influenței în partid.
Ei bine, același tataie Iliescu, a opinat câteva ceva și despre Gabriela Firea, actualmente premare de București. Se întâmpla acum trei ani, în campania electorală pentru prezidențiale: „Cînd în PSD s-au prins unii că idioțenia Gabrielei Firea îl torpilează pe Ponta, pînă și nea Nelu Iliescu a ieșit să dea o mînă de ajutor. Și i-a dat cîteva bobîrnace Gabrielei Firea. Din start, a lăsat-o fără obiectul muncii, zicînd că e unul din președinții ăia fără copii despre care vorbea Firea că nu există (sursa). Au urmat niște spuse care, venind de la Ion Iliescu, par de-a dreptul înjurături: “Nu am înţeles această ieşire a ei”, “stîngăcie”, “ieșire nepotrivită”.” (sursa)
Nu a apărut încă formula care să o imortalizeze pe Firea în bestiarul rataților din PSD, dar simt că se apropie. Mult succes, Găbița, o să dispari din politică înainte să-și dea duhul ăla roșu și kaghebist tataie Nelu!
firea

You May also Like...

Ea candidează din partea partidului lui Vanghelie la europarlamentare
19 aprilie 2019
Ponta, despre scrisoarea unui român care a votat în străinătate după zece ore: "demagogie, bufonerii"
25 noiembrie 2014
Bolșevicul Iliescu se va pișa pe noi și din mormînt
22 mai 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *