Cum s-au întîlnit acționarii CSOP cu impostorii frunzei de la THR?

Căcatul ăla de brand de țară a fost opera a două companii. Una e TNS, ailaltă e THR. Datorită lui Kamikaze știm că TNS e acționară la CSOP, casa de sondaje căreia îi place mult PDL-ul, mai ales cînd îi comandă studii electorale pe bani grei. Despre THR, însă, nu știm mare lucru. Sigur, ne putem uita pe site-ul lor și aflăm că se ocupă, în special, cu marketing turistic. Deci nu cu branding.
Dar nu aflăm de pe site-ul lor care e legătura THR cu PDL sau chiar cu, de ce nu?, Elena Udrea. Bun, am înțeles, TNS era normal să cîștige, că-s oameni serioși, de casă, de-ai noștri. Și, fie vorba între noi, nici nu-s așa răi, ba-s chiar profi. Sigur, la Românica nu e suficient să fii profi, trebuie să mai și cunoști pe cineva care să aprecieze, mă-nțelegi, c-ești copil? Dar THR (poate mă repet, știu)?? Ei de cine au fost apreciați? Și oare cine le-o fi dat ideea să se asocieze cu TNS, care deja erau apreciați?

You May also Like...

Ponta a instituit cod roșu penal
30 ianuarie 2014
Tragedia prostiei, furtului și nesimțirii marca Ponta la Educație
2 iulie 2013
Dansezi pentru mine, băsepontacrinule?
27 august 2012
4 Comments
  • Reply
    baby jane
    5 august 2010 at 9:34

    eu am lucrat la un proiect european de cercetare pentru care parteneriatul s-a facut intre 2 mogulasi care calatoreau cu avionul spre aceiasi destinatie, fara a se cunoaste anterior. deci, se poate!
    dar voi, la investigatii, nu va permiteti asemenea naivitati. asa ca probabil la un moment dat o sa aflati si legatura intre cele 2.

  • Reply
    John DOE
    5 august 2010 at 14:44

    Răspunsul la toate este Chuck Norris.

    • Reply
      baby jane
      5 august 2010 at 20:11

      :)))))))))))))))))))))))))
      small world theory

  • Reply
    loser
    6 august 2010 at 8:08

    Sambata, la Saptamana Financiara, Monica Tatoiu a spus ca Udrea si un deputat PDL au o firma de avocatura in Spania, care e implicata in relatia dintre minister si THR.
    (min. 20)
    http://inregistrari.antena3.ro/view-31_Jul-2010-S%C4%83pt%C4%83m%C3%A2na_financiar%C4%83-25.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *