Colorata (turnătorie a lui SOV) de mult e gata

În țara în care doctoratele în literatură ar ține de foame, Rogozanu ar face cîte unul la fiecare cincinal. Și n-ar fi rău deloc. Nici pentru el, nici pentru doctorate. Pînă cînd PIB-ul ne va permite astfel de fantezii academice, Costi scrie la site. Uneori chiar despre patronul site-ului. Ocazie cu care opinează că, de exemplu, să spui, acum, în 2010, după gelsoare, feneiuri, biduri și altele că Vîntu ar fi turnat e, pur și simplu, un text „funny, de culoare”. Oricum, puțin, față de ce ai putea spune despre SOV. La prima vedere, observația lui Costi pare rezonabilă. Și, în intenție, poate că și e. Dacă mai citești o dată, însă, pricepi de ce știrea (ca să nu-i zic „dezvăluirea”, că se supără Zoso) că Vîntu a turnat la Secu nu e doar „de culoare”. Nu e, adică, de suprafață, ci ține de adîncuri mocirloase. Și nu neapărat de adîncurile lui SOV, ci de ale tuturor celorlalți care, în timp, l-au spălat de noroi, l-au parfumat și, în cele din urmă, l-au colorat. L-au scos în lume. I-au dat aparența unei onorabilități pe care nu a avut-o niciodată. E vorba de toți complicii, de toți dineștii, de toți timofții și hurezenii care l-au girat. Și care, exact ca muștele, au sfîrșit devorați de preacolorata plantă carnivoră pe care s-au așezat.

You May also Like...

După RTV vs Realitatea TV, acum și Budureasca vs Budureasa
15 noiembrie 2011
Legea română permite un tonomat într-o locuință socială?
30 decembrie 2011
Arma secretă a lui Ponta: vînătoarea de magistrați prin anchete disciplinare
10 ianuarie 2014
5 Comments
  • Reply
    morris
    12 iulie 2010 at 23:08

    Cataline lasa-l tati ca trebuie sa mananca si gura lui un ban.L-am omorat noi pe Blogary.te pop

  • Reply
    spik
    13 iulie 2010 at 8:49

    Costi ăsta parcă tot timpu sparge semințe,rău ca o urzică și parca-i vine greu să înjure partidu’ și să nu pupe icoana satului!

  • Reply
    __Vali
    13 iulie 2010 at 10:29

    Love it ! Promit ca, atit cit ma tin „puterile” (si imi vor permite cei de la vox-publica) voi „intimpina” (copy&paste) orice viitoare postare de-a lui Rogozanu cu:
    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/felix-vs-nus-puterea-trebuie-presata-indiferent-ca-e-privata-sau-nu-48293.html#comment-464631
    😉

  • Reply
    Cockwork Orange
    13 iulie 2010 at 10:52

    Niciodată nu e prea târziu pentru a demasca mizeria morală. Iar cat despre interesele private ale lui Vântu d-l Rogozanu se înşeală. Ele au devenit de mult interese nationale.

  • Reply
    AntiGelu
    13 iulie 2010 at 20:47

    Dupa „dezvaluire” mai ca incep sa inteleg manevra cu vizita lui Gionel la miez de noapte…cine, de ce si mai ales, beneficiarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *