KMKZ EXCLUSIV: Severin a furat cu copy & paste

DNA ne dă o veste bună: „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au extins cercetările față de Adrian Severin, membru al Parlamentului European, în dosarul în care se efectuează acte de urmările penală pentru infracțiunile de luare de mită și trafic de influență și au început, față de acesta, urmărirea penală pentru o nouă infracțiune și anume „folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităților europene sau din bugetele administrate de acestea, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată”.
Din Ordonanța de începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat că, în perioada 2007 – 2010, învinuitul Severin Adrian a folosit și a prezentat în Parlamentul European, documente, declarații false ori inexacte, contrar reglementărilor legale (art. 43 din Normele de aplicare a Statutului deputaților în Parlamentul European – Decizia Biroului din 19 mai 2008 și 09 iulie 2008). Documentele prezentate se referă la o serie de contracte de consultanță încheiate cu șase societăți comerciale românești, înființate anume cu scopul de a justifica prestări de servicii fictive, prin intermediul respectivelor contracte de consultanță. În felul acesta, învinuitul Severin Adrian a înlesnit unor persoane apropiate obținerea pe nedrept a sumei de 436.663 euro din bugetul Parlamentului European.
În aceeași cauză se efectuează acte de urmările penală și față de alte persoane.
Având în vedere stadiul anchetei, nu se pot furniza mai multe detalii, în acest moment” (sursa).
Nu-i nimic că DNA nu poate furniza mai multe detalii, că le avem noi. Încă din 2010 și 2011. Așa se fură, bă, cu pesedeu’: se folosesc ficțiuni. Adică tot un fel de copy & paste. Dar pe banii UE.

You May also Like...

Ponta în opoziție sau cum gura bate curul
19 iulie 2012
PNL, partid asistențial, nu liberal: a crescut valoarea tichetului de creșă. Investițiile mai așteaptă
28 octombrie 2013
EvZ revine la elvețieni
19 august 2010
2 Comments
  • Reply
    Alex
    16 iulie 2012 at 16:44

    Cred ca PNA ar trebui sa-si puna buton de LIKE pe pagina cu comunicate 🙂

  • Reply
    marika
    17 iulie 2012 at 15:10

    Severin este creatia si educatia lui basescu! A plecat cand nu au mai coincis interesele! Asa ca… inutil dnule cum te-o chema!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *