De ce e Ponta CU ADEVĂRAT premierul "copy & paste"

Nu pentru că s-a pișat pe toți doctoranzii care muncesc cîte trei-patru ani ca să facă o teză de cercetare onestă (și cunosc unii care se spetesc pentru un doctorat de parcă ar merge la serviciu cu normă întreagă) – deși și ăsta e un motiv cît se poate de întemeiat! Ci pentru că, atunci cînd nu-i convine că o lege este neconstituțională, o copy & paste repede în corpul unei ordonanțe de urgență și, gata, a scăpat de problema neconstituționalității. A făcut așa cu legea care interzicea Curții Constituționale să se pronunțe pe hotărîrile Parlamentului, a făcut identic și cu legea referendumului. Ambele legi au fost declarate neconstituționale de Curtea Constituțională, dar ambele sînt dublate de ordonanțe de urgență care spun același lucru. Și care, ce coincidență, nu au fost contestate la Curtea Constituțională. Pentru că Avocatul Poporului, singurul care are dreptul legal să le conteste, e puțin ocupat să fie pesedist. Vorbesc de actualul Avocat al Poporului, Valer Dorneanu, că ăla vechi a fost concediat fără drept de apel de USL.
Deci, Victoraș, abia asta e de căcat: nu numai că tu copiezi ca ultima loază penibilă (prin ordonanțe de urgență), dar tocmai i-ai dat un șut în cur și profesorului supraveghetor (Curtea Constituțională), care te putea scoate de urechi afară din sala de examen.
P.S. Dacă nu m-ați crezut pe mine cînd ați citit ce am scris mai sus, poate-l credeți pe pesedistul Dușa: ne doare la bască că o lege e neconstituțională, noi aplicăm prevederile acelei legi cu ajutorul unei ordonanțe de urgență. Și ne doare-n cur de fraierii care ne-au crezut pe cuvînd cînd am spus că noi, pesediștii, nu o să legiferăm prin ordonanțe de urgență, ci o să mergem pe calea cinstită a parlamentarismului.

You May also Like...

Ce bine e să ai o meserie…
8 septembrie 2010
De ce l-a schimbat Bușcu pe SOV cu Patriciu? Pentru concizie
29 iunie 2011
Despre inconștiența neputinței pe(rso)nale
22 februarie 2011
18 Comments
  • Reply
    John DOE
    10 iulie 2012 at 21:58

    Deci pana la urma are sau nu are dreptate doamna Merkel si toti cei care vorbesc de Hitler? Va fi sau nu va fi lovitura de stat prin ordonanta de guvern?

  • Reply
    Adelin
    10 iulie 2012 at 22:42

    Să înţeleg că ăia erau cu asumări şi ăştia sunt cu ordonanţe de urgenţă?

    • Reply
      prisacariu
      10 iulie 2012 at 22:45

      cam asa:)

      • Reply
        Cristina
        11 iulie 2012 at 21:19

        Si-atunci care trebuie suspendati?

        • Reply
          Adelin
          13 iulie 2012 at 12:56

          Eu propun sa fie suspendati Tom & Jerry din grila Cartoon Network, ca ei sunt principalii vinovati pentru tot ce-i pe scena politica acum.

  • Reply
    pasescurte.blogspot.ro
    11 iulie 2012 at 1:54

    plagiatorul si adormitul se vor trezi cu o mare surpriza. daca nu se vor indeplini conditiile cerute de CCR, CCR nu va valida referendumul indiferent de rezultat

    • Reply
      radu
      11 iulie 2012 at 10:50

      pana atunci ii schimba…

  • Reply
    Gigi Nicolau
    11 iulie 2012 at 13:58

    Dupa nume, domnul avocat al poporului Valer Dormeanu trebuie sa fie omul lui Crin Antonescu. Or nu zic bine ce zic eu aici…

  • Reply
    rocafeler mercedezu
    11 iulie 2012 at 14:07

    ei lasa dom’ne, ustura nitel pana cand va intra basexu adanc in brutarie, dati cu vaselina si va trece

    • Reply
      prisacariu
      11 iulie 2012 at 14:13

      ca dupa aia ne va ustura pe toti, oricum. da’ dam cu vaselina si trece:D

  • Reply
    Puie Monta
    11 iulie 2012 at 15:51

    lasati domnu prisacarul sa mai vina si altii la putere, sa faca dreptate! ca destul au furat tara asta nenorocitii de basescu, udrea, patriciu, voiculescu, SOV, adrian nastase, fenechiu, mazare si etc!
    bravo! tine-ti-o tot asa!

    • Reply
      prisacariu
      11 iulie 2012 at 16:07

      :))))

  • Reply
    baby jane
    11 iulie 2012 at 16:26

    Prise, daca o tii tot asa in curand nu mai vorbeste nimeni de la PSD cu tine!

    • Reply
      John DOE
      11 iulie 2012 at 23:14

      Trec io la PSD, ca sa-i subminez din interior vorbind cu Prisacariu.

  • Reply
    elly
    12 iulie 2012 at 16:24

    Vreau sa va intreb??? Nu v-ati saturat de ” cinstitul”Basescu, cel care a respectat constitutia, cel care a sfidat intregul popor!, cel care si-a batut joc de poporul roman, mai rau ca Ceausescu????
    Nu v-a deranjat ca poporul roman a fost condus de niste incompetenti!!! Igas(verificati cum a facut atatea facultati, cum a facut liceul- cred ca toate pe bani!!!!); Udrea (unde a facut facultatea, si cum? verificati); marele Olteanu!!!!(a facut facultate!!!!); verificati si teza de doctorat a lui BOC!!!(majoritatea tezelor de doctorat – la partea introductiva(80-100pag) au date din literatura de specialitate); Verificati tezele de doctorat luate in ultimii ani! la directori din ministere, servicii!!!politicieni!!! si apoi vedeti.
    Pe cine ati propune Dv ca prim ministru!!!!??? sunt foarte curioasa!!! Udrea, EBA?????; Turcan?? Anastase!!! sau alte mari Curve a lui Basescu!!! etc.

    • Reply
      John DOE
      12 iulie 2012 at 22:22

      Erau doi frati. Amandoi nelegiuiti notorii. Moare unul. Celalalt, din mandrie, vrea sa faca o inmormantare care sa rupa gura targului, si anunta cu surle si trambite ca da o suma enorma de bani acelui preot care va reusi sa demonstreze in discursul de inmormantare ca de fapt fratele lui a fost un sfant. Dupa multa asteptare, apare un preot care se angajeaza ca el va face potrivit cu cererea.
      Incepe panegiricul:
      „Astazi ne aflam adunati la capul lui cutare, care la viata lui a fost un om de nimic, a talharit, a furat, a trait numai in desfrau si betii, un zgarcit, un camatar de cea mai joasa speta, etc. etc….”
      Intre timp fratele raposatului se facea tot mai negru la fata.
      Preotul continua:
      „… lumea il stia ca un om iute la manie, care i-a batut pe multi, a distrus familii etc. etc.”
      Si dupa ce a continuat asa multa vreme, preotul a incheiat apoteotic:
      „Insa ceea ce pot sa spun pozitiv despre raposatul cutare, cu mana pe inima, este ca in comparatie cu fratele lui aici prezent, a fost un adevarat sfant!”
      Intrebare: te prinzi?

    • Reply
      Tai Atari
      12 iulie 2012 at 23:15

      Chuck Norris

  • Reply
    RAMBO
    13 iulie 2012 at 16:10

    De vină-i mă-sa ! Dacă nu se grăbea să-l scoată de la Bălăceanca, tontălăul ăsta nu ajungea niciodată PM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *