Ce știe Crin Antonescu de la Elwis Săftoiu, fost șef al SIE, și nu ne spune?

Teodor Meleșcanu, actualul șef al SIE, a declarat ieri că instituția pe care o conduce a trimis președinților, premierilor și miniștrilor dintre 2002 și 2013 informări referitoare la exploatarea de aur de la Roșia Montană (adică despre Roșia Montană Gold Corporation, desigur). Informările s-ar fi referit, a mai spus Meleșcanu, la „bonitatea și seriozitatea” RMGC, dar și la cei care erau pro sau contra proiectului. O fi mult, o fi puțin?
Niște detalii ar putea oferi un fost șef SIE implicat acum în politică. Vorbim de Claudiu Elwis Săftoiu, membru PNL și director al TVR.

Cum Elwis a fost director al Serviciului de Informații Externe pînă în 2007, trebuie că a trimis și el unde trebuia niște informări despre RMGC sau măcar a avut cunoștință de acestea. Păi, nu ar fi incendiar și extramegasenzațional ca TVR să-i facă o invitație propriului director, care să vorbească, în exclusivitate, despre informările SIE pe subiectul RMGC? Ar fi, nu?
Ce mă mai întreb eu e dacă nu cumva de exclusivitatea asta a beneficiat deja Crin Antonescu, în spatele ușilor închise. Că prea pare șeful PNL sigur pe el cînd îi dă cu tifla lui Ponta pe subiectul aurului de la Roșia Montană.

You May also Like...

Lulache de la PNL vrea salariu de 210.000 EUR de la Nuclearelectrica, companie îngropată în datorii de 600 milioane EUR
29 mai 2013
S-a făcut și Bușcu disident anticomunist
31 august 2010
Peruca roșie versus părul de pe piept
3 aprilie 2011
2 Comments
  • Reply
    Paulensson
    25 septembrie 2013 at 12:45

    Teoria conspiratiei cu Elwis si Cacarau. „Despicable Me 3” doar cu minioni.

    • Reply
      prisacariu
      25 septembrie 2013 at 12:48

      ntz! ăia din film erau simpatici:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *