Diversiunea STS

Premierul Victor Ponta nu a cerut convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării ca să obțină demiterea șefului Serviciului de Telecomunicații Speciale, generalul Marcel Opriș, ci tocmai ca să nu o obțină. Pentru că Ponta nu este interesat să îndepărteze din fruntea STS un loial al președintelui Traian Băsescu, ci este extrem de interesat să îndepărteze STS de CSAȚ.
Diversiunea STS a fost pusă la cale de către Victor Ponta, cu ajutorul unor instituții de media foarte prietenoase, imediat după accidentul aviatic din Apuseni. Inițial în presă, s-a rostogolit ideea că una din marile culpe pentru nerecuperarea la timp a victimelor accidentului ar aparține STS, instituție care nu a reușit localizarea într-un perimetru rezonabil al medicului Radu Zamfir, cel care a sunat la serviciul de urgență 112. Pasul doi a fost oficializarea acestei idei chiar de la tribuna Guvernului: însuși premierul Victor Ponta a anunțat că va cere în CSAȚ ca șeful Serviciului, generalul Marcel Opriș, să fie demis. Mulți s-au mirat, auzindu-l pe premier care cerea demiterea lui Opriș, cîtă vreme chiar raportul oficial de anchetă întocmit de vicepremierul Gabriel Oprea nu menționa nici că, nici cum anume era STS responsabil de nelocalizarea cu exactitate a epavei avionului prăbușit.
Continuarea, aici.

You May also Like...

Domnu' Igaș, introduceți cursuri de scriere și citire în Poliție
5 ianuarie 2011
Teszari de la RCS-RDS a negociat cu Vîntu cumpărarea RTV
26 martie 2011
Domnule Șova, faceți publică diploma obținută la Paris
19 septembrie 2012
6 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    3 februarie 2014 at 16:03

    Hai, dom’le, ca sintem oameni seriosi, i se rupe lu’ Ponta de subtilitati si rafinarii intelectuale! Aici miscarile se fac cu suturi in coaie,nu cu pasi, ca nu sta nimeni sa danseze cotilionul cind e vorba de alegeri. Nu mai e ca pe vremea lui Stalin cind nu conta ce se vota ci conta cine numara, in secolul informaticii conteaza cine transmite pachetele de date care te pot pune la furat in fruntea bucatelor in mod democratic. Antologicul „au furat mai bine ca noi” nu o sa se repete in veci.Ponta nu mai vrea ca pesedeii sa mai ia muia pe care au luat-o via Paris si trebuie sa-si puie marceloprisul lui acolo unde sint butoanele. Dupa sarutul frantuzesc, urmeaza votul frantuzesc pe care se screme sa-l invete, ca acu’ e si el mare si vrea sa futa ca jmekerii, sa nu mai riza lumea de el ca-i prost si nu stie cum se face.

    • Reply
      ion ionescu
      3 februarie 2014 at 22:55

      de data asta, KAKA are dreptate: e care pe care, nu mai e timp de fineturi! se pare ca traian a ramas cu un tempo in urma. daca nu reactioneaza rapid, sunt mari sanse sa piarda partida. suntem un popor amorf. pana si cei care ne mai bagam in seama pe-aici tot la americani ne atinem sa mai faca nitica dreptate. poate trimit o drona plina de cacat s-o verse peste palatul victoria cand e sedinta de guvern.

  • Reply
    ion adrian
    3 februarie 2014 at 17:11

    Domnule cat mai trebuie ca sa-l scoatem din Guvern si din Romania pe mitoman in aplauzele multimii ca sa nu pronunt cuvintele care mi-ar place :shut, picioare, cur etc ? 🙂

  • Reply
    moshu49
    4 februarie 2014 at 4:15

    cred că C.Voicu se dă cu capul de toţi pereţii prin puşcăria aia că nu i-au ieşit lui atacurile de azi ale cîrlanului de la Palatul Victoria la statul de drept.
    curat plagiat, moncher! 🙂
    ps: observ că a dispărut SRS de la „Buton” (aplaud!) şi a apărut nevroticul semidoct Guguţă Calimente pe care te rog să nu-l mai faci să (se) rîdă că-i hidos; sau aranjează cu cameramanul să-l filmeze de la gît în jos. merci! 😉

    • Reply
      KAKA MIZE
      4 februarie 2014 at 10:59

      Guguta Cac Alimente e sursa de materie prima la teveu.

  • Reply
    mariana
    4 februarie 2014 at 10:24

    plagiatorul mitoman a dovedit nustiu a cita oara ca este un nepriceput al guvernarii, este marioneta haznalei3 a aranului si maimutoiul penalelor si a puscariasilor din uniunea slimosilor lingai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *