Vlasov nu mai doarme unde doarme Mona Pivniceru. Cel puțin deocamdată

Că pe Mișu Vlasov l-au luat procurorii să explice un trafic de influență de un milion de euro deja știți. Logic, din cauza asta, Vlasov nu a mai dormit azi-noapte în casa pe care obișnuia să o împartă cu Mona Pivniceru, judecător la Curtea Constituțională și fost magistrat al Înaltei Curți de Casație și Justiție, bașca fost ministru de Justiție.

Tocmai de aceea, să ne reamintim: despre cuibușorul de nebunii nocturne Vlasov & Pivniceru ați citit, în exclusivitate, în revista Kamikaze, care v-a furnizat niște poze foarte explicite în ianuarie 2011.
mona

You May also Like...

Tăriceanu l-a plătit pe lobby-istul lui Deripaska, omul lui Putin, ca să ajungă la vicepreședintele american
10 aprilie 2019
Și eu vreau să fiu mămica lu' duamna Daciana!
16 august 2015
O să înjur și eu decizia CCR de a scoate SRI din interceptările penale atunci când:
11 martie 2016
3 Comments
  • Reply
    koko
    19 martie 2014 at 23:35

    A nu se intelege ca astia faceau dragoste, in acel „cuib de nebunii”. Faceau petreceri, cu dans si bautura, cu manele si vomituri. In rest, justitia trebuie sa stie ce va face, ptr ca MONA trebuie scoasa din sistem si inca repede. Dixit.

  • Reply
    petre
    20 martie 2014 at 14:07

    Multe i s-ar putea imputa Pivniciresei,dar nu pot crede ca este proas…naiva si sa se fi atins de marafeti,intr-un fel sau altul.

    • Reply
      Mitzu`Beciuklistu
      23 martie 2014 at 17:21

      Ma tem, ca pierzi din vedere multele ei initiative in favoarea amicilor ei, din perioada cind era ispravniceasa la minister. Cam ce legi voia ea sa modifice, cam ce legi voia ea sa propuna spre legiferare. Si, daca a locuit gratis, inseamna ca nu s-a atins de bani, n-a profitat. O fi suferind si Vlasov de prostata si atunci l-a mingiiat pe burta. Asta da, amor. Blegos, dar orisicum.
      Femeia trebuie, intr-adevar, scoasa din sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *