Portretul lui Greblă la tinerețe

„Un nimeni… Rudar din Sadova Doljului, ajunsese avocăţei „de doi lei“ în localitatea gorjeană Târgu Cărbuneşti. Cum nu avea deloc clienţi, devenise, graţie setei ce-i dădea ghes, „stâlpul“ cârciumilor din amintitul târg de-l aduceau chelnerii în spate la haltă şi-l aruncau în „trenul de 15,30“, ca pe un sac de cartofi, pentru a ajunge în Târgu-Jiu.

Norocul lui cu răzmeriţa din 1989, că nu putem zice că a fost revoluţie, mai ales la Gorj. Individul s-a trezit (şi la propriu, şi la figurat) pe scaunul primului secretar direct din cârciuma lui Galiţescu (vecin cu Comitetul Judeţean P.C.R.), unde a început să dea ordine ca la balamuc, iar la primăria municipiului Târgu-Jiu s-a instalat alt beţivan, coleg cu Greblă – Popescu Aurică.

Cine l-a pus aici? Păi cine altcineva decât cei cu care era în legătură de multă vreme şi în 21 decembrie au apărut pe ecrane în pulovăre înflorate. Avea de mult legături cu ei şi aştepta semnalul să ia cu „asalt“ sediul P.C.R. Gorj.”

Așa începe portretul lui Toni Greblă, așa cum a fost confecționat de adversarii politici ai acestuia de la PNȚCD Gorj.

Desigur, primesc comentarii, drepturi la replică, completări etc.

greblailici

(sursa foto)

You May also Like...

Lui Țiriac nu i-a ieșit porcul la Cotroceni, se consolează la Balc
12 decembrie 2014
FOTO Liviu Dragnea a avut cel puțin cinci gărzi de corp la Craiova, în mijlocul fanilor
14 aprilie 2019
Ponta e un laș cinic: cerșește voturi din spatele copiilor
20 mai 2014
6 Comments
  • Reply
    Leonard MAN
    23 ianuarie 2015 at 13:19

    Partea citata din „articolul portret” al lui Toni Grebla nu spune nimic. Ca era betiv… Si? Ca era un avocat „de doi lei”… Si? Ca este rudar… Asta e pusa cam mitocanesc. Si? Cum ar fi scris autorul un portret al lui Obama? Cioroi? Ca era in cardasie cu cei care au produs „razmerita”. Asta ar trebui sa fie de bine, nu? Majoritatea tinea cicoul inchis inainte de 89, daca puscariabilul Grebla a complotat cu autorii razmeritei este un lucru laudabil. Ce urmeaza in „portret” mi se pare mult mai nasol… Cred ca Grebla e vinovat, da articolul PNTCD nu face decat sa arate la ce nivel a ajuns acest partid….

    • Reply
      prisacariu
      23 ianuarie 2015 at 16:58

      de acord

  • Reply
    Nasul TV » Cătălin Prisacariu | Portretul lui Greblă la tinerețe
    23 ianuarie 2015 at 14:20

    […] sursa prisacariu.ro […]

  • Reply
    Stelian
    23 ianuarie 2015 at 15:32

    De ce aceste lucruri n-au fost facute publice inainte de a ajunge judecator la CCR sau macar pe timpul mandatului la CCR?
    Ele apar cind e acuzat?
    Am mai auzit, „toata lumea din Gorj stia”. Trebuia sa stie toata Romania. Atunci, nu acum. Acum mi se da impresia „dupa razboi multi viteji s-arata!”
    Despre un alt „ilustru” nimeni, ajuns al 3-lea om in stat, la fel tacere pe toate liniile.
    Atita impostura cocotata sus!!!!!!

  • Reply
    adrian
    23 ianuarie 2015 at 16:49

    Ba mai mult,bea pana se kka pe el.Carciuma luiGalitescu era Turist,imi aduc aminte de ea…S-a ales praful de Gorj,vb cuiva,nici cainii nu mai mor aici…

  • Reply
    Eugen
    24 ianuarie 2015 at 0:21

    🙂 Eu am fost acolo http://www.gazetaromaneasca.com/comentarii/8821-revoluia-mea-eu-am-avut-numrul-34-i-m-au-detaat-la-balcon.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *