Rîsu'-plînsu' – pînă și Șova îl contrazice pe Ponta: "În cadrul echipei de la Sova și Asociații, în calitate de partener senior, Victor Ponta va coordona toate activitățile ce țin de drept penal"

Azi, 7 iunie 2015, ora 11.00, în conferință de presă, Ponta a zis așa: „Nu am fost niciodata asociat in Cabinetul din care facea parte domnul Sova, nu ca ar fi fost un lucru rau” (sursa).
Viorel e mitoman fără scăpare, clar. Pentru că iată ce spunea (public, prin comunicat de presă!) chiar Șova, în septembrie 2007:

„Casa de avocatura Sova si Asociatii si-a extins parteneriatul prin alaturarea in cadrul echipei a avocatului Victor Ponta, ca partener senior. Astfel, echipa de parteneri a firmei Sova si Asociatii ajunge la sapte membri, dintre care patru parteneri seniori (Victor Ponta, alaturi de Dan Sova, Roxana Eftimie si Radu Cernov).
Dan Sova, Managing Partner, precizeaza ca alaturarea avocatului Victor Ponta echipei Sova si Asociatii va contribui la dezvoltarea si specializarea firmei, precum si la consolidarea imaginii profesionale si publice.” (sursa)
Pînă vin procurorii să-l salte, eu zic că la Ponta trebuie să vină niște psihiatri. De urgență.
advocate ro

You May also Like...

BOMBĂ: Paul Stănescu a fost asociat, până în mai a.c., cu Moshe Agavi, trimis în judecată de DNA pentru complicitate cu Beny Steinmetz
14 octombrie 2017
Guvernul nord-coreean Ponta încalcă legea: refuză să comunice care sînt instituțiile controlate de vicepremierul Gabriel Oprea
18 aprilie 2014
PSD pregătește boicotarea alegerilor din străinătate prin retragerea membrilor din secțiile de vot?
14 noiembrie 2014
21 Comments
  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    7 iunie 2015 at 19:15

    Atentie-
    ,incepind de vineri,institutiile de stat care opereaza cu informatii care tin de securitatea statului roman,nu-i vor mai furniza date,deci actul de guvernare va fi profund afectat,practic GUVERNUL PONTA DEVINE UN GUVERN CARE CONDUCE DIN PARCUL CISMIGIU.
    VICTOR PONTA,NU VA MAI PUTEA PUNE PICIORUL PE TERITORIUL USA,LA FEL CA ADRIAN NASTASE,I SE VA RIDICA VIZAEL CA PERSOANA CORUPTA DEVINE INDEZIRABIL-Va imaginati ce inseamna acest lucru???????????

  • Reply
    Andrei
    7 iunie 2015 at 20:05

    borfasul are dreptul sa participe marti la sedinta CSAT?

    • Reply
      L
      7 iunie 2015 at 22:41

      Daca Iohannis va accepta sa-l primeasca pe urmaritul penal Ponta, asta il va compromite iremediabil. Presedintele tarii nu ar voie si nu poate accepta sa se intalneasca cu urmaritii penal.
      Repet, astept ca Gunoimonta sa fie urmarit penal pentru cauze cu mult mai serioase, mai grave. Dosarul in care este acuzat este ok, insa DNA ar trebui sa se ocupe de infractiunile cu mult mai grave de care Gunoimonta a tot fost acuzat in media, desigur ca nu in media aservita lui.

    • Reply
      VIRGILIUS
      8 iunie 2015 at 0:48

      Oricine este considerat nevinovat până în momentul în care o instanță de judecată legal constituită și competentă îl condamnă definitiv. Încercați să dobândiți reflexul de a pronunța: prezumția de nevinovăție. A, că nu e moral, etic, politically correct etc. e una, dar să consideri vinovat un om înainte de a fi condamnat e alta. Sau cumva prezumția de nevinovăție ne place doar atunci când avem un interes? Toată lumea știe că rata de succes a DNA-ului este de peste 90%, adică își fac treaba extrem de bine. De aici s-a format reflexul că dacă unul ajunge la DNA sigur e vinovat. Nu. Încercați să nu mai gândiți așa și va fi mai bine. Un inculpat poate obține achitarea și pe procedură, nu numai pe fond. CIne îi redă unui astfel de om înapoi anii și toate celelalte lucruri pierdute în urma unui astfel de proces? Vă mai aduceți aminte cazul Paul Păcuraru?
      http://adevarul.ro/news/societate/serial-romania-corupta-30-cadre-scurt-metrajul-unui-sfarsit-cariera-fost-ministru-achitat-dna-stia-precis-bate-campii-1_556af8d5cfbe376e35c7f59e/index.html

      • Reply
        prisacariu
        8 iunie 2015 at 0:51

        eu nu zic ca ponta e vinovat dpdv penal, stiu si pot dovedi ca e lipsit de integritate si imoral. e suficient ca sa nu fie premier

        • Reply
          VIRGILIUS
          8 iunie 2015 at 0:56

          Corect. Am aceeași părere cu a ta. M-am grăbit și, dorind să simplific mesajul, am omis după ”politically correct etc.” să scriu ”să rămână în funcție”. Animalul politic încolțit mai înâi mușcă. Mai cunoaștem noi unul… 🙂

      • Reply
        stefana
        8 iunie 2015 at 7:49

        Isi mai aminteste cineva de Strauss-Kahn?Nici nu incepuse procesul si unul din cei mai puternici oameni ai planetei si-a dat demisia. Ce prezumtie de nevinovatie, ce acuzatii mincinoase, ce imunitate diplomatica… Vax!

      • Reply
        ella
        8 iunie 2015 at 7:57

        Paul Pacuraru este fostul parlamentar care se iubea cu ,, el insusi ” pe internet ?

        • Reply
          virgilius
          8 iunie 2015 at 12:26

          Da, dar nu are treabă giocco del mano cu traficul de influenţă şi celelalte din dosarul cu achitarea. Aia a fost bonus.

      • Reply
        L
        8 iunie 2015 at 11:04

        Hmmmm… Ce se naste din Bombonel, profund corupt si imoral se numeste. Mai lasa-ne cu prezumtia aia (de nevinovatie) la care tot faci referire… Avem dreptul sa sustinem ca Gunoimonta este vinovat. Si in cazul lui, ca si in cel al lui Bombonel, nu e vorba numai de folclor, ci si de fapte. Grave. Penale.
        Zice Ponta: “Nu am fost niciodata asociat in Cabinetul din care facea parte domnul Sova, nu ca ar fi fost un lucru rau”. Iata inca o proba de MINCIUNA PENALA! Mai vrei? Castelul de nisip al plagiatorului a inceput sa se destrame. Iar asta e doar inceputul. Toate faptele penale se vor rostogoli la vale ca un bulgare. Care va trage pe multi dupa el. Nu numai pe Ponta. Sa vedem ce va face baroul Bucuresti in cazul „avocatului” Ponta, cel care si-a capatat locul in barou pe impostura si minciuna.

  • Reply
    Adi
    7 iunie 2015 at 22:40

    Ponta a devenit un loser politic inca de la devoalarea plagiatului.
    Basescu stia acest lucru, dar l-a numit premier, sperind sa il dea jos in citeva luni. S-a inselat! A preferat sa joace fara risc. Cum ar fi aratat viata politica astazi, daca Basescu ar fi refuzat semnarea decretului pentru Ponta?…pe motivul plagiatului devoalat putin mai devreme (cu riscul de a pierde Presedentia).
    In RO nesimtirea politica este intinsa la maxim, asa ca sunt ceva sanse ca Ponta sa ramina PM pina la o alta (eventuala) actiune in forta (fizica, politica sau juridica).

  • Reply
    risu plinsu
    7 iunie 2015 at 23:34

    Si Cartianu vorbea de chestia asta acum ceva vreme ( https://ro-ro.facebook.com/permalink.php?story_fbid=798347790262302&id=605104846253265 ).
    Originalul aici ( http://www.juridice.ro/31451/Ponta-partener-Sova.html ), sa nu se supere cei de la Juridice.ro
    Hai, baietii!

  • Reply
    VIRGILIUS
    8 iunie 2015 at 0:38

    Degeaba a spus (s-a lăudat) Dănuț pe sait că Viorel urmează să fie jupân în firma de avocatură, dacă un astfel de demers nu a fost instituțional definitivat și oficializat. Dacă această modificare nu a fost operată în evidențele Baroului București, și nu a fost potrivit adeverinței de la Barou http://www.romanialibera.ro/galerie/cand-minte-premierul–cand-recunoaste-sau-cand-neaga-ca-a-lucrat-cu-dan-sova–documentele-prin-care-victor-ponta-se-contrazice-singur–381078
    totul e barbologie. Atât. Am senzația că vă entuziasmați mult prea ușor atunci când constatați faptul că personajul principal al acestor zile vă păcălește. Păcală, cum ar veni. Din Păcălești. 🙂

    • Reply
      prisacariu
      8 iunie 2015 at 0:48

      nu ma mai entuziasmez de mult;), omul e mitoman

  • Reply
    DAN SOVA ÎL CONTRAZICE PE VICTOR PONTA | GAZETA de URZICENI
    8 iunie 2015 at 7:46

    […] Catalin Prisacariu remarca pe blogul sau ca Dan Sova  spunea public, printr-un comunicat de presa, in septembrie 2007, ca firma sa de […]

  • Reply
    Dan Șova îl contrazice pe Victor Ponta/ DOCUMENT | Ziarul Profit
    8 iunie 2015 at 8:06

    […] Catalin Prisacariu remarca pe blogul sau ca Dan Sova  spunea public, printr-un comunicat de presa, in septembrie 2007, ca firma sa de […]

  • Reply
    Dan Șova îl contrazice pe Victor Ponta/ DOCUMENT | Club Oferteproprietari.ro
    8 iunie 2015 at 8:08

    […] Catalin Prisacariu remarca pe blogul sau ca Dan Sova spunea public, printr-un comunicat de presa, in septembrie 2007, ca firma sa de […]

  • Reply
    mariana
    8 iunie 2015 at 9:08

    plagiatorule, mincinosule, pleaca din fruntea guvernului pina nu-l compromiti de tot, pleaca penalule si, lasane.

  • Reply
    L
    8 iunie 2015 at 11:08

    Atentie!!! Va incepe operatiunea de spalare a lui Gunoimonta.

  • Reply
    L
    8 iunie 2015 at 11:18

    „În urma apariției articolului Un invitat permanent la B1 confirmă: Ponta l-a scos pe Prisăcariu de la B1 TV, facem următoarele precizări pe care vă solicităm să le publicați în regim de drept la replică.
    A devenit deja o modă ca în momentul în care un jurnalist se desparte de redacția în care lucrează să invoce o conspirație mondială împotriva sa, influențe politice malefice care au facut ca X să-l sune pe Y, iar Y să acționeze la ordin și să-l concedieze pe bravul jurnalist. Este absolut incredibil cum nu se ia niciodată în considerare un factor cât se poate de normal și de pragmatic mai ales într-un context economic dificil pe care îl traversează presa de televiziune din România, și anume performanța personală a respectivului jurnalist/realizator în ansamblul unei grile de programe a unui post de televiziune.
    Ca să fie cât se poate de clar pentru toată lumea, Cătălin Prisăcariu nu este victima niciunei presiuni politice exercitate asupra postului B1, așa cum din nou sugerează pe blogul său, este doar victima propriei lipse de performanță.
    În cei peste doi ani de colaborare cu B1 TV, Cătălin Prisăcariu a avut nenumărate oportunități de a demonstra că poate obține performanță, așa cum se măsoară ea în televiziune, respectiv în audiență. A avut la dispoziție toate variantele posibile de programare în grila B1 și libertate editorială deplină pentru emisiunile pe care le-a realizat. Rezultatele au întârziat să vină la nivelul așteptărilor iar decizia de întrerupere a colaborării a fost una normală și rațională pentru un business de televiziune.
    Știm că pentru imaginea personală dă bine să spui că ai fost dat afară în urma unor presiuni politice, și nu din lipsă de performanță, dar în cazul B1 TV nu se poate întâmpla așa ceva. Regretăm faptul că, după toată susținerea pe care i-am acordat-o lui Cătălin Prisăcariu și după ce i-am pus la dispoziție platforma de exprimare pe care a devenit practic cunoscut, persistă în a susține această idee absolut lipsită de temei. Dar, ”marile” caractere se văd în aceste momente.
    Regretăm și mai mult că un alt jurnalist, găzduit de asemenea cu generozitate de B1 TV, reia și susține această teză în spațiul public.”
    B1 TV
    @Catalin Prisacariu
    Poate ca te mai gandesti la ce ti-am sugerat, anume sa dai in judecata B1tv. Si, eventual, sa sesizezi DNA in cazul unui posibil trafic de influenta pe filiera Gunoimonta-patronatul B1. B1 continua sa bata campii cu vrajeli de doi bani. Daca erai neperformant, oare de ce te-au mai tinut DOI ANI????

  • Reply
    dan
    8 iunie 2015 at 13:45

    Prisacariu neperformant ??? Performant = „neperformant” ? Sigur, excesul de performanta deranjeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *