Rânjetul fericit al Olguței la abuzul oral-anal al lui Șerban Nicolae

Ați văzut deja, probabil, înregistrarea video a deputatei USR Cosette Chichirău cu jignirile uluitoare pe care le încasează de la pesedistul Șerban Nicolae. Știți deci, deja, că „proastă” este aproape o politețe din partea senatorului social-democrat, pe lângă aluzia grosolană la existența unor fotografii în care userista s-ar afla înfățișată în activități sexuale anale (!).

Șocant nu e, pentru cine l-a mai văzut pe Șerban Nicolae performând, că pesedistul are un nivel de grobianism alarmant. Cu adevărat întristător este că, din spatele lui Șerban Nicolae, rânjea satisfăcută Lia Olguța Vasilescu. Nu zâmbea încurcată, nu râdea cu toată gura (nu se cădea, deh, trebuia să fie politicoasă – credea tuta în creierașul ei…), ci rânjea. Rânjea ca o bășică umflată excesiv și care, inevitabil, începe să crape. Exact: Olguța era încântată de producția de grobianism a lui Șerban Nicolae, nu era nimic mai amuzant acolo, abuzul verbal, cu referiri directe la activități sexuale, asupra unei alte femei, îi producea plăcere Liei Olguța Vasilescu. Iertați-mă, dar cine e femeia asta?…
Reacția Olguței, însă, explică, în parte, și de ce pesedismul grosolan a ajuns la un nivel nemaiîntâlnit: pentru că nu este doar acceptat, ci dorit, produce satisfacție. E un masochism acolo care produce greață. Dar nu poate fi negat.
olguta serban

You May also Like...

Fosta sorosistă Renate Weber de la ALDE: și cu sceptrul puterii în colon, și cu sufletu-n raiul onestității
14 mai 2019
Proxenetevism
6 februarie 2015
FOTO Tăriceanu își face campanie electorală de ziua națională
27 noiembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *