Dragnea și Tudose, aproape să pună batista pe țambal

Premierul Mihai Tudose nu a reușit (deocamdată, cel puțin) să deturneze partidul și, astfel, să obțină garanția detronării lui Liviu Dragnea. La rândul lui, Dragnea nu-și poate asuma încă o moțiune de cenzură împotriva propriului premier.

Așa se explică atât o conferință de presă ratată, dar anunțată, a lui Tudose de azi, dar și declarațiile lui Dragnea. Cel din urmă, aflat la Vaslui, a spus că nu se impune un congres extraordinar al partidului și că în PSD nu e vreun mare scandal, ci unul „mult mai mic decât se vede” (sursa).
Pe de altă parte, premierul a anunțat „pe surse” că, în seara asta la ora 19.00, ar fi urmat să susțină o conferință de presă la Guvern. Ceea ce nu s-a mai întâmplat. În schimb, a fost făcut public raportul șefului Poliției Române, cerut de Tudose acum două zile. Evident, acest raport îi dă dreptate premierului: Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, nu ar fi vinovat de ascunderea pedofilului Eugen Stan, ci chiar șefi din Poliție numiți de ministra Carmen Dan.
Tudose a vrut, practic, să nu rămână cu „onoarea nereperată” în urma conferinței de presă a ministrei Carmen Dan, care, la rândul ei, răspundea unor acuze aduse de premier la Antena 3.
Mai multe surse susțin că, prin intermediari, dar și direct, Tudose și Dragnea au convenit un armistițiu, deocamdată, tocmai pentru că orice soluție radicală, din partea oricăruia dintre ei, ar duce, acum, la un dezastru negestionabil.
Liviu Dragnea și Mihai Tudose, prin batistă
 

You May also Like...

Vosganian a aruncat PNL în aer
12 februarie 2015
Tovarășe Iliescu, ai fost complice cu cîrlanul Ponta
28 noiembrie 2014
Întâlnire secretă între Dragnea, Tudose și apropiații premierului. Consecințe
10 octombrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *