Dragnea minte porcește: banii de la Parlament nu sunt singurul său venit, e doar mărunțișul

„Noi am depus o plângere la DNA zilele trecute, săptămâna trecută, pentru că eu, practic, nu pot să am acces la dosar. Să vă spun de ce, şi nu numai la mine e problema asta – practica, din câte ştiu, la parchet în general, este că, atât timp cât dosarele sunt scanate, sunt pe un suport electronic, îţi dă un CD, un stick sau mai multe, pe care le plăteşti, care au costuri mici. Am făcut solicitarea de la început şi, din câte am înţeles, nu numai eu, ci toţi cei care suntem chemaţi pe acolo, să ne pună la dispoziţie dosarul în formă electronică. S-a refuzat şi au zis că numai în formă scrisă, care durează foarte mult şi care costă foarte mult. Eu ca să iau toate zecile sau vreo sută şi ceva, nu ştiu câte bibliorafturi sunt. Nu ştiu câte mă privesc pe mine, dar trebuie să le iau pe toate că nu ştiu ce-o fi pe acolo. Nu ştiu ce alţi denunţători mincinoşi mai apar. Ca să iau o copie scrisă, în formă scrisă, pe hârtie, mă costă peste un miliard de lei. Singurul venit pe care îl am este indemnizaţia de la Parlament. Nici aia întreagă, două treimi.”

Declarația îi aparține lui Liviu Dragnea. Nu știu dacă DNA, într-adevăr, vrea să-i dea lui Dragnea documentele din dosar numai pe hârtie, dar ce știu sigur e că Dragnea minte ca un porc atunci când pretinde că are venituri numai de la Parlament.
Liviu Dragnea minte orice ar face
E suficient să te uiți în declarația lui de avere la zi.
Liviu Dragnea declarație de avere 1
Unde apar venituri suplimentare grase. La prima menționare, nu se pomenește suma exactă, ci doar că depășesc 5.000 de euro anual și au ca sursă un teren și un imobil la Turnu Măgurele. Bașca, din partajul de după divorțul de Bombonica, s-a mai ales cu aproape 200.000 de euro.
Liviu Dragnea declarație de avere 2
Câți bani îi aduc, totuși, acel teren și imobilul aferent din Turnu Măgurele? 220.000. 220.000 de ce? Nu se știe: poate lei, poate euro, poate pula din Botswana, mister total.
Liviu Dragnea declarație de avere 3
În fine, Dragnea mai are niște venituri dintr-o promisiune de vânzare-cumpărare a unui teren. Promisiune care i-a adus 630.000. De? Păi, ca mai sus: nu se știe: poate lei, poate euro, poate pula din Botswana, mister total.
Liviu Dragnea declarație de avere 4
În total, 200.000 de euro și 850.000 de lei sau chiar 850.000 de euro. În orice caz, între 400.000 de euro și peste un milion de euro. Tot mărunțis pentru Dragnea, dar ceva mai împănat decât ăla din indemnizația parlamentară.
Citește și:
Schema prin care Dragnea scoate sute de mii de euro din hotelul falimentar Turris
Marele tun al lui Dragnea: a cumpărat Teleormanul cu un dolar/mp

You May also Like...

Cel puțin doi dintre colegii polițistului pedofil, și prieteni de Facebook
8 ianuarie 2018
De ce nu dă Putin nici două copeici pe Ponta
14 iunie 2015
Biriș nu e doar arogant, e și mincinos
5 ianuarie 2016
2 Comments
  • Reply
    profun
    5 februarie 2018 at 12:32

    Pai … oare cine „minte ca un porc”!?
    Să fie, Dragnea? Să fie, DNA? Sau să fie … „altcineva”!?
    ”În dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 1056 din 13 noiembrie 2017, privind suspiciunea constituirii unui grup infracțional

    Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, în conformitate cu art. 249 C. proc. pen. și art. 20 din Legea 78/2000, au instituit măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de următorii suspecți:
    DRAGNEA NICOLAE-LIVIU, președintele al Consiliului Județean Teleorman la data faptelor – sechestru asigurător și poprire asigurătorie până la concurența sumei de 127.547.366,34 lei asupra tuturor bunurilor mobile și imobile, acțiunilor și părților sociale deținute de acesta în cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum și asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de către terțe persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie, …”

    • Reply
      prisacariu
      6 februarie 2018 at 10:34

      ei, lăsați, dacă zicea dragnea fix așa (am și aia și aia și ailaltă, dar DNA mi le-a poprit), era în regulă, dar el a lăsat să se înțeleagă că e lipit pământului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *