Șeful Antena Group șantaja RCS-RDS cu informații de la Ciuvică?

Ieri, procurorii DNA l-au ridicat pe Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, pe care l-au și reținut aseară pentru a cere judecătorilor arestarea pentru șantaj (sursa). Așadar, acuzația e de șantaj: Alexandrescu amenința că va dezvălui că RCS-RDS are o relație comercială cu Dumitru Dragomir. Tot ieri, după ce Alexandrescu a fost dus la DNA, Mugur Ciuvică a publicat documentele referitoare la această relație comercială între RCS-RDS și Dragomir.
Asta înseamnă că, de la bun început, informațiile de șantaj ale lui Alexandrescu proveneau de la Ciuvică? Dacă da, adică dacă Ciuvică avea informațiile de ceva vreme, de ce nu le-a publicat? Pentru că erau folosite la șantaj? Dacă da, atunci, cumva, Ciuvică e parte la șantaj, fie și pentru că i-a dat informațiile șefului Antena Group și nu le-a publicat.
Deci, Mugur Ciuvică: ai lucrat cu Sorin Alexandrescu la șantaj sau totul e o mare coincidență?

You May also Like...

Da, Justiția e de căcat: are nevoie de trei ani să trimită o hîrtie
11 octombrie 2010
De ce lui SOV îi e mai bine la pîrnaie
8 noiembrie 2011
Vîrsta marilor contracte
4 mai 2010
4 Comments
  • Reply
    dana
    31 mai 2013 at 12:37

    Da, cu siguranta Ciuvica e la fel de hiena ca toti cateii lui Felix!!Incet, incet oamenii lui Voiculescu isi trag bratari la maini..Razboiul lui Voiculescu in acest moment nu mai e cu TB ci cu Ponta!Si sa explic firul logicii mele..Coabitarea lui Ponta cu Basescu e din ce in ce mai vizibila si mai deranjanta pt Motan, rezultatul frustrarilor fiind atacurile pe care le face zilnic la adresa lui..Numirea Codrutei Kovesi e facuta de Ponta (in acord sau mai degraba la sugestia lui Basescu)iar acesta vazandu-se atacat in fiecare seara de vidaja A3 a trecut la atac direct!Ponta asculta de Basescu pt o viitoare candidatura la prezidentiale si pt relatia cu UE!

    • Reply
      Amărăşteanul
      1 iunie 2013 at 19:47

      Nu compara hienele cu Ciuvică, le jigneşti.

  • Reply
    Iulian
    31 mai 2013 at 12:55

    da stia. si da..preconstituire de probe – publicarea lor rapida
    🙂

  • Reply
    tara de prosti ®
    2 iunie 2013 at 8:58

    adica aia pe care i-a porcit ciuvica pe la tv pana acuma sa nu fi vrut sa marce banul?
    ….da cati or fi marcat banu’?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *