Ponto, nu ești sportiv, ești doar un burtos care și-a băgat piciorul în România

Oricînd are ocazia, Viorel își dă cu mucii în fasole pozînd în sportivul care nu bea și nu fumează. Dacă ar fi să-i credem tîmpeniile, Ponta e o combinație modernă de spartan cu atenian (ambii antici), un soi de mix fabulos între forța fizică și puterea înțelepciunii.

Aiurea! Penibilul ăsta puhav nu e decît un răzgîiat ghidat de servicii prin viață care bate mingea taman cînd ar trebui să nu o facă. Amintiți-vă doar două momente: Ponta jucînd basket în aer liber deși știa că un autocar cu români se prăbușise într-o prăpastie din Muntenegru; Ponta jucînd basket în plină iarnă cînd România era sub cod roșu de nămeți.
Măcar de-ar fi vreun sportiv! Dar nu, nici pe departe, Viorel e genul de idiot gras care se accidentează și cînd se duce după shaorma, darmite cînd chinuie o minge. Pe scurt, pentru Ponta basketul e doar un moment în care marele nimic din capul lui se face un pic mai mic pentru că Viorel e ocupat să nu se împiedice în ceilalți jucători și, astfel, mai uită.
Pentru Ponta, basketul nu e un sport, e un pretext să se mai simtă și el viu și autonom, fără să-i zică securitatea sau baronii ce să facă.
Ce a făcut premierul Ponta pentru sport, în general? Sînt copiii patriei mai sportivi de cînd e Ponta premier? A scăzut greutatea obezilor infantili? S-a mai născut vreo Halep pe banii statului din grija lui Ponta?
De fiecare dată, de cînd e premier, cînd a intrat pe terenul de basket, Ponta trebuia amendat ca bețivii care se urcă la volan: nu numai că riscă să se accidenteze (ceea ce, dacă Viorel ar fi un anonim de pe stradă, nu ar interesa pe nimeni, dar conduce un guvern), însă e foarte posibil să ne accidenteze și pe noi (prin inacțiune, ca premier).
Pentru comparație: Obama, pe care Ponta l-a prins la o înmormîntare ca să-și facă poză cu el, joacă basket ca un profesionist și nu am auzit să fi făcut nici măcar o entorsă. Și, oroare, mai și fumează uneori, viciosul!
Așadar: Ponta, nu mai bine îți dai tu demisia mai întîi și după aia poți să-ți rupi și capul la basket, oină, săniuș viteză și mințit slalom uriaș?  Că noi chiar nu avem nici o vină că tu ești un burtos iresponsabil care nici măcar să bată o minge nu e în stare fără să provoace un dezastru.
ponta basket

You May also Like...

Nicolicea: "regret că nu a intrat Gigi Becali cu vreo 4-5 ultraşi în Parlament, pentru că atunci aş fi văzut "curat constituţional""
20 decembrie 2017
Tanti Vio din cireada mustăciosului
17 mai 2019
Pontanoia
18 septembrie 2015
10 Comments
  • Reply
    PETRE
    17 iunie 2015 at 8:05

    Cataline,cu parere de rau ,de data asta nu ai relatat intreg adevarul….. Adica ,da ,este burtos , da` cata mai tartita…….. ,merita cel putin un rand.

  • Reply
    MOISA ION
    17 iunie 2015 at 8:39

    Domnule Prisacariu , nu stiu de unde vine acest apelativ ” PREMIER ” , ” PREMIERUL ROMANIEI ” , sunt functii ce nu exista in Constitutia si Legile Romaniei .
    Da exista functia ” Prim-ministruL Guvernului Romaniei ” ,
    Guvernul Romaniei este institutia iar Primul ministru este functia in cadrul institutiei , NU PRIMUL MINISTRU ROMANIEI , NU PREMIERUL ROMANIEI .
    Aceasta ” BARAGLADINA ” PONTA , trebuie s

  • Reply
    MOISA ION
    17 iunie 2015 at 8:47

    Aceasta BARAGLADINA PONTA trebuie sa munceasaca pentru functia in care a fost NUMIT de Presedinte si apoi Investit de Parlament , dar , daca va amintiti in Noiembrie 2014 inaitea zilei alegerilor prezidentiale a aparut un documentar despre acest PANGLICAR de Ponta in care un fost coleg de liceu explica

  • Reply
    MOISA ION
    17 iunie 2015 at 8:50

    Ponta a candidat si vroia functia de PRESEDINTELE ROMANIEI ca pe un serviciu la stat .

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    17 iunie 2015 at 9:48

    Draga dle. CATALIN,daca pe mine m-ai facut sa zimbesc ma vad obligat sa te anunt ca cel putin un confrate de-al tau va ridica putin din sprincene si probabil ii vei smulge si o injuratura.
    Este vorba de ultimul jurnalist mai acatarii iesit din undergraund unde si-a ascuns apartenenta in ultimii ani fata de PSD SI PONTA,ION CRISTOIU,care se da de ceasul mortii sa ne convinga ca BURTOSUL PLIN DE CELULITA SI CURUL GRAS,LAT SI PLAT DE ATITA FRECAT SCAUNE,este victima binomului care ia pus gind rau,INGERASULUI PONTA pe care el ULTIMUL COMUNIST AUTENTIC IN VIATA,il plinge,il jeleste si este tare nedumerit de ce pupilul PONTA A STIRNIT ACEST IMENS VAL DE URA.
    Oricum lucruri ciudate se petrec in media in ultima vreme cind mai toata lumea simte nevoia sa se pozitioneze de-o parte sau de alta,pina si ,SALUBRUL SAIT R.V. se pare ca a trecut la masuri de retorsiune fata de cei care nefiind PONTISTI,PESEDISTI,DAR CRITICI DURI AI TABLOULUI DE COTROCENI,au ramas fara ,VIZA DE INTRARE PE SAIT’………
    Sigur atita paguba in ciuperci,cititori mai putini,dar probabil,SPONSORIZARI’ mai consistente cu sigla sageata oblica……..
    Este evident ca sunt 3 mari grupuri la aceasta ora in Romania de romani:
    1-Resturile fostului PCR plus progeniturile acestora ascunsi bine in CEEA CE GENERIC NUMIM BUGETARII LACOMI SI DISTRUCTIVI PRECUM LACUSTELE.
    2-Derivatul din PSD,prezentat publicului CA FIIND UN PARTID DE DREAPTA,in realitate astia sunt niste pesedisti mai prosti si mai fricosi,avindu-l in frunte pe SPORTIVUL TENISMEN IOHANNIS SI PRIMA DOAMNA.
    3-Si al treilea mare grup,care stie ca USL nu a murit ca legaturile nevazute dintre pesedisti sunt foarte puternice pt ca de cel putin 10 ani fura impreuna intr-o cirdasie greu de explicat-PE ASTIA CELE DOUA GRUPURI DE INFRACTORI II PORECLESC BASISTI,desi de fapt astia par a fi ncei care sunt normali,inteleg democratia si vor o ROMANIE PUTERNICA LIBERA SI FARA CORUPTI.

  • Reply
    PRISACARIU | Ponto, nu ești sportiv, ești doar un burtos care și-a băgat piciorul în România | Nasul.tv
    17 iunie 2015 at 10:27

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    Ponto, nu ești sportiv, ești doar un burtos care și-a băgat piciorul în România - Pe Bloguri
    17 iunie 2015 at 10:41

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    PRISACARIU | Ponto, nu ești sportiv, ești doar un burtos care și-a băgat piciorul în România - Stiri Presa Online
    17 iunie 2015 at 10:52

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    PRISACARIU | Ponto, nu ești sportiv, ești doar un burtos care și-a băgat piciorul în România
    17 iunie 2015 at 12:19

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    Ponto, nu ești sportiv, ești doar un burtos care și-a băgat piciorul în România | Revista Kamikaze
    18 iunie 2015 at 12:46

    […] prisacariu.ro […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *