CNCD plânge pentru Antena 3, zice că am discriminat bătrânii și psihopații

Revista „Kamikaze” a scris câte ceva despre mărețul miting al Antenei 3, ăla din Piața Constituției, îl știți, în care au fost abuzați niște bătrâni (adică obligați să stea în ploaie, frig și în picioare câteva ore) aduși acolo de către PSD.

Urmarea: Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis să sancționeze prin avertisment revista „Kamikaze”, pentru că „opiniile exprimate constituie discriminare si incalca dreptul la demnitate al persoanelor varstnice si al celor cu afectiuni psihice (…), formulandu-se totodata o recomandare privind evitarea folosirii unui astfel de limbaj pe viitor” (sursa).
Aha, ok. Acum, dați-vă voi cu părerea, după ce citiți acest text și acest text, pentru care CNCD a decis să sancționeze cu avertisment KMKZ.
dana grecu

You May also Like...

Duda a murit, trăiască Al României Radu! Pe bune, așa-i zice în buletin
17 decembrie 2017
Toți oamenii președintelui Iohannis
29 septembrie 2015
Începe să li se facă frică: Ponta a decis ca sediul CNA să fie păzit de jandarmi
24 martie 2014
4 Comments
  • Reply
    nelly protopopescu
    2 martie 2016 at 20:53

    Aha , deci fauna din CNCD a recunoscut ( in sfarsit spune cineva si adevarul gol – golut ! ) ca la mitingul de sustinere a ” jurnalistilor ” mercenari si securisti din Officina Antenei 3 , nu au participat decat persoane varstnice si cu afectiuni psihice … !!! Pai , daca acestia sunt telespectatorii lor , voi ce vina aveti … de ce sa va amendeze pe voi … ??? Sa-i amendeze pe ei ptr ca discrimineaza publicul sanatos , inteligent si nu prea inaintat in varsta , nu ?!?!?

  • Reply
    Costin
    2 martie 2016 at 21:25

    Am citit articolul. Este evident ca ati fost amendati pentru ca ati afirmat ca PSD-ul e rau. Restul cu discriminarea si dreptul la demnitate sunt povesti.

  • Reply
    CNCD plânge pentru Antena 3, zice că am discriminat bătrânii și psihopații - Pe Bloguri
    3 martie 2016 at 14:45

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    profun
    4 martie 2016 at 15:22

    Mie, acest scurt articol (3 fraze), imi pare ilar de … plangacios.
    Fraze construite in genul: „Revista … a scris cate ceva despre … in care au fost abuzati niste batrani” (hi hi hi), cu explicatii suplimentare pentru publicul … elevat „adica obligati sa stea in ploaie, frig si in … picioare” (sic!), urmate de repetarea in 2/3 fraze a sintagmei cu sanctionarea cu avertisment, sunt atat de departe de imaginea promovata ostentativ a kmkz, incat vi s-ar potrivi intrebarea aluia cu perversa de pe Tg. Ocna:
    https://www.youtube.com/watch?v=2mOcxcH86JI
    ori suntem golani, ori nu mai suntem? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *